ره توشه وحی

ره توشه وحی

کاروان حج 19340 خواف خراسان رضوی
ره توشه وحی

ره توشه وحی

کاروان حج 19340 خواف خراسان رضوی

مسمومیت‌های غذایی


از بیماری‌هایی که ممکن است در کاروان پیش بیاید و معمولاً جمعی از زائرین را گرفتار نماید مسمومیت‌های غذایی و بیماری‌های روده‌ای است.

برای پیشگیری از این بیماری‌ها به نکات زیر توجه فرمایید:

ü  مسئولین هتل و کاروان باید توجه داشته باشند که درجه دستگاه گرمکن غذا (هیتر) را در 60 الی 80 درجه سانتیگراد تنظیم و نگهداری نمایند.

ü    قبل و بعد از صرف غذا یا هرگونه موادخوراکی، دست‌های خود را با صابون مایع بشویید.

ü    از تهیه ومصرف موادغذایی از بیرون کاروان خودداری کنید.

ü    غذا را در درجه حرارت اتاق نگه ندارید.

ü    از منبع‌های آب بین راهی استفاده نکنید و آب‌بطری به همراه داشته باشید.

ü  اگر دچار اسهال خونی هستید، ناخن‌های خود را کاملاً کوتاه کنید، از صابون مایع یا کاملاً اختصاصی خود استفاده کنید و از مسئولین کاروان بخواهید که توالت را ضدعفونی نمایند و حتماً موضوع را به اطلاع پزشک مجموعه برسانید.

ü  مسمومیت‌های غذایی با مصرف غذاهایی نظیر مرغ بخصوص به صورت شنسیل یا کنتاکی، سالاد الویه، همبرگر، کباب کوبیده و کلاً غذاهای دارای سس و تخم‌مرغ و غذاهایی که آماده کردن آنها نیازمند دست‌کاری زیاد است، بیشتر مشاهده می‌شود.

مسمومیت غذایی به راحتی قابل پیشگیری و به سختی قابل تحمل است.


منبع: راهنمای سلامت زائران حج تمتع

ویرایش از: عبدالقدوس موحدی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد